Copyright © flueinakken.dk

Djursland


31. januar 2021 - Flot kysttur Djursland med Christian


For at få tiden til at gå inden VM håndboldfinalen, valgte Christian og jeg at køre en tur til kysten. Vejret var flot. Vandet var på sit højeste. Vi skulle blot beslutte om vi skulle køre til Djursland eller måske et helt andet sted denne gang.


Valget faldt hurtigt på et af vores kendte hotspots på Djursland.


Christian havde været på tur lørdag, vi kørte derfor først til frokost. Vi ville have solen til at varme vandet op inden vi kom.


Da vi ankom til pladsen var der mange mennnesker på stranden. Vi kørte derfor lidt videre for at finde et andet sted at gå ned til vandet. Det var en god beslutning. Vi fik kyststrækningen helt for os selv. Der var godt nok nogle jægere, men ellers ingen andre lystfiskere.


Planen blev at fiske strækket 1-2 km frem og tilbage igen. Vi skulle jo hjem og se finalen i håndbold.

Jeg havde taget fluestangen med og Christian gik og badede en wobler i nye farver. Det gik ikke længe for han havde en lille havørred på anslået 30 cm. Den kom hurtigt retur igen. Lidt senere blev der spottet en større havørred meget kystnært. Den ville ingenting. Jeg gik lidt for mig selv. Mine fluekast gik helt fantastisk, på trods af jeg ikke havde været afsted med fluestangen et stykke tid.


Jeg mærkede ikke noget på trods af flere flueskift undervejs. Men hold op det var dejligt vejr i dag. Måske næsten for godt til fiskeri. Vi gik efter nogle timer til bilen, smurte en medbragt bolle. Jeg fik lidt varm kaffe inden vi langsomt trillede hjem mod Aarhus igen.


Dejlig dag på kysten med knægten. Det er ikke så tit vi er afsted sammen på en far og søn tur. Hvilket nok mest skyldes, at jeg har opdaget det fantastiske ved at løbe med Dorthe i Aarhus 1900.

7023AD5F-1811-40FC-90AE-A7ED1E8D6C2F
ADEFE608-5A88-46F2-88ED-0AE121BC1E81