Hugo giver Jeppe og Christian gode tips til Kaarup Å.  Copyright © flueinakken.dk

Karup Å - fiskekursus


6. september 2014


Jeppe, Christian fra Islynene og jeg var taget til Høgild Møllegaard for at deltage i fluebinder kursus og natfiskeri ved Karup Å.

Lystfiskerforeningen af 1926 og Fluebinderlauget Silkeborg stod for arrangementet.

Vi ankom lørdag ved et-tiden. Det blev en fantastisk hyggelig eftermiddag, hvor der blev bundet masser fluer under kyndig vejledning af Finn Nielsen og Brian Størup fra Future Fly.

En af fluerne hed "den konservative med meget lille hoved".


Hugo Nilsen fra Guideline gav masser af tips og inspiration til fluekastet. Efter aftensmaden kørte vi ned til åen. Det blev ikke sent da det desværre trak op med lyn og torden. Vi kørte derfor tilbage til gården. Her hyggede vi indtil lidt over midnat.

På et tidspunkt dukkede Rasmus Wølck op med en noget sjov bifangst. En kæmpe stor signalkrebs. Han havde taget den på flue. Den fik en tur i gryden og blev spist med stor velbehag af Rasmus. Lidt senere var det så i køjen. Vækkeuret blev sat til 5.30.

Hugo havde lovet, at tage med drengene til åen, for at give tips til fluekast og standpladser. Det var lige noget de kunne bruge. Efter et par timers fiskeri vendte vi igen tilbage til gården. Børge Erland Jensen havde sørget for rundstykker til morgenmaden. Vi hjalp efterfølgende med at rydde op. Jeppe blev hentet ved ti-tiden.

Christian og jeg tog en sidste tur ved åen. Det kunne jo være.. Desværre bed havørreden ikke på. Vi valgte der for at køre hjem til Kolt igen. Trætte og mætte på gode oplevelser.