Copyright © flueinakken.dk

Ø-tur med sønner


Endelave - den 30. september - 2. oktober 2016


Sidste weekend blev tilbragt på Endelave. Denne weekend skulle igen stå i havørredernes tegn på Endelave. Både Jørgen og jeg var godt spændte på om niveauet holdt. Vi mødtes fra morgenstunden for at planlægge turen færdigt. Knægtene var stadigvæk i skole, så vi valgte at ”proviantere” lidt i grejbiksen. Et par liner skulle repareres og der kom også lidt ekstra forfangsline i kurven.

Vi kørte hjem og pakkede bilen. Knægtene kom fra skole og vi satte kursen mod Snaptun. Da vi ankom blev vores mad hurtigt læsset af bilen og afsted gik det til vandet. Der var kun et par timer til det blev mørkt.

Sebastian lagde hårdt ud med 2 stk. havørreder den aften. Knægtene var allerede foran med 3-1 fra start.

Næste morgen stod vi op kl. 5.30. Vejret var rigtigt fiskevejr idet Endelave viste sig fra den smukkeste side. Et skud lød af og til i baggrunden. Der var nemlig en masse jægere, der lige var ”sluppet løs” – det var jo 1. oktober.

Der blev fisket fra morgen til aften. Mange pladser blev besøgt. Det blev fisket ivrigt – både med flue og spin. Da aftenens resultat blev gjort op, stod det 15 – 11 stk. havørreder i alt til drengene. Rigtigt flot. Jørgen og jeg havde fanget 5 hver i løbet af dagen og Christian havde fanget ikke mindre end 9 stk. havørreder. Om aftenen hyggede vi med hjemmelavet burger og snacks. Drengene så en film, men undertegnede tog en velfortjent lur.

Vækkeuret ringede tidligt næste morgen. Vi kunne hurtigt se at det ikke var helt så godt som fredag og lørdag. Vi lod drengene sove længe. Et par timer senere valgte vi at køre til vandet. Det var dog ikke helt muligt at fiske. Så vi kørte igen til sommerhuset for at slappe af.

Slaget var tabt for de gamle. Men det gjorde ikke rigtigt noget. Vi havde hygget, fortalt historier og ikke mindst været sammen. Dejlig weekend i godt selskab og ikke mindst 26 stk. havørreder på land. Alle svømmer derude endnu.