Copyright © flueinakken.dk

Fjord til Fjord - dag 3


26. april 2015


Dag 3 i fiskekonkurrencen. Nu var der ganske få timer til at indvejningen var slut. Holdte Christian foreløbige førsteplads i juniorkonkurrencen? ...


Tidligt op igen. Vækkeuret ringede allerede kl. 5.00 og vi hentede Jørgen kl. 5.30.


På første hotspot så vi ganske mange skarv. Vi anslog at der var flere hundrede. Det var på en gang skræmmende og fasinerende.


Første hotspot gav ingen havørreder, så vi kørte derfor mod velkendt plads. Her så vi flere havørreder springe fri af vandet. Christian landede en enklet undermåler, som hurtigt blev genudsat.

Der var en del nerver på hos knægten. Ville hans havørred holde førstepladsen? Der var langt tid til konkurrencen sluttede...

Jørgen og jeg fik desværre ingen havørred på pladsen. Det gjorde nu heller ikke noget. Vi valgte at tage et tredje hotspot på vejen hjem. Det vil sige, Christian gjorde. Han fiskede alene 45 minutters tid, mens Jørgen og jeg valgte at drikke en god kop kaffe og sludre lidt.


Bilen blev vendt mod Grejbiksen. Christian bed negle. Lige meget hvilke vittigheder vi fortalte ham på vejen hjem, så var de det ikke sjove ;o)

Vi ankom til indvejningen. Christian var hurtigt ude af bilen og forsvandt i mængden af de ca. 300 deltagere i konkurrencen. Et hurtigt kik på fryseboksen viste at han heldigvis ikke var slået af pinden endnu.

En nervepirrende halv time senere sluttede indvejningen. Førstepladsen holdt. De mange timer på kysten havde igen givet pote.


Stort tillykke til junior.

Det er flot at vinde juniorpræmen for anden gang

- et flot gavekort på kr. 2.500,- til Grejbiksen i Trige.