Anders og Christian ved Mariager Fjord. Copyright © flueinakken.dk

Mariager Fjord rundt


13. april 2014


Vækkeuret ringede kl. 04:30.

Christian og jeg havde aftalt med Anders Almskou at tage tur til Mariager Fjord. Han ville vise os nogle af sine pladser og hotspots.

Vi hentede Anders ca. kl. 5.15. En time senere holdt vi ved første hotspot.

"Guiden Anders" lagde hårdt ud med 4 stk. havørreder på bombarder med flue. Christian fulgte trop med yderligere 2 stk. havørreder. Jeg havde et par følgere og et par hug.

Vi gik til bilen og kørte videre til næste plads. Her blev det min tur til at fange en havørred. På næste plads Christian en havørred mere. Næste fiskeplads gav ingen fisk.

Men jeg så en flot havørred fri af vandet og den krusede flere gange forbi. Den var desværre ikke interesseret i mine fluer. Vi tog en velfortjent pause.


På næste plads fik Christian så turens sidste havørred. Vi tog en beslutning om at køre retur til turens allerførste hotspot. Men vinden var blevet for hård fra vest. Så vi besluttede at køre hjem igen. Det har været en rigtig dejlig dag - som sluttede 13 timer efter den begyndte.

Hele 9 stk. havørreder på land - Alle fik friheden igen. Tak til Anders som velvilligt delte ud af sin viden omkring Mariager.