Jeppe med lille havørred. Copyright © flueinakken.dk

Skødshoved


14. september 2014


Jeppe, Magnus og Christian havde aftalt en tur til Djursland.

Jeg skulle køre (hjem igen). I går skrev Mark til mig og spurgte om jeg ville med en tur på kysten. Det var helt perfekt og rigtig længe siden.


Jeg satte drengene af ved Begtrup Vig og mødes med Mark. Vi kørte til Skødshoved. Jeg havde aldrig fisker der før. Vi ankom til pladsen. Hurtigt kunne vi se at der var fisk. Mark fik hurtigt et par følgere og et par tilbud af mindre havørreder. Det lovede godt.


Efter en time havde vi dog kun mistet havørreder. Ingen på land. Vi tog en kop kaffe og gav ro på fiskene. Og så gik snakken ellers på gamle dage med ø-ture og andre fiskevenskaber. Dejligt.

Christian ringede glad og fortalte at både Jeppe og han havde fanget hver sin havørred. Magnus havde også haft en på, som desværre røg af.

Efter kaffen tog Mark og jeg endnu et træk. Jeg fik til slut en pæn havørred på 36-37 cm. Den var fin og blank. Størrelsen gjorde naturligvis at den måtte i bølgen blå igen.

Vi sluttede fiskeriet og kørte tilbage og hentede drengene. De havde ikke fanget mere. Men de havde til gengæld fejret Magnus' fødselsdag med boller og juice. Det kom vist som en god overraskelse for Magnus.

Mark kørte hjem og vi fortsatte sammen til en lille hotspot ved Ebeltoft Vig som lige skulle have chancen. En god eftermiddag var slut og vi kørte hjem til Århus igen. Opvarmningen til fynsturen i næste weekend var overstået.