Christian i Vigen. Copyright © flueinakken.dk

Djursland rundt


22. marts 2014


Bilen var pakket aftenen før.

Christian havde smurt madpakker.

Vækkeuret ringede kl. 5.30.

Kursen blev sat kl. 6.00.


Første hotspot var Fjellerup Strand. Vi havde rigget til hjemmefra og skulle blot i tøjet. Det var højvande. Alt var perfekt. Desværre mærkede vi intet.


Vi tog en hurtig beslutning. Vi kørte til nyt hotspot. Denne gang faldt valget på Knebel Vig. Vinden var gået i sydøst og tiltagende. Desværre var der heller intet at komme efter der. Hurtig gang til bilen. Vi kørte til Begtrup Vig. Her passede vinden og vandet var perfekt. Vi tog et ganske langt træk langs vandet. Vi mærkede intet.


Jørgen ringede. Han og Sebastian skulle lige en tur i Grejbiksen inden de kom til vandet. Christian og og jeg kørte til Slettehage for at tjekke forholdende.

Der var kraftig blæst - der kunne fiskes, vi valgte at lade være. En hurtig omklædning. Så kørte vi til Begtrup Vig for at mødes med Jørgen og Sebastian. Vi kom først til stedet. Jeg kogte vand til kaffen. Efter en hurtig kop og snak - kørte vi hjem igen. Dejlig dag uden at mærke eller se det mindste. Vi undrende os begge over det. Men sådan er fiskeri efter havørreder nogle gange.