Copyright © flueinakken.dk

Djursland


23. april 2017 – Blæsende dag på kysten – 1 stk. havørred og lidt nap


Dagens kysttur skulle fortrinsvis gå ud på at tjekke et par pladser ud. Vinden var i Nord Vest og lidt kraftig. Da jeg havde besluttet at fiske med endnu en lånt fluestang, valgte vi en plads, hvor vinden passede. Det var ikke lette forhold, men det lykkes mig at fange en undermåler og havde også et enkelt tilbud til fluen mere. Christian havde også et godt hug på pladsen, men den røg desværre af. Anslået 40-45 cm havørred. Efter en kort pause, hvor vi fik varmen igen (sad næsten i bagagerummet), tog vi et træk mere. Denne gang var der ingen nap. Vi valgte derfor at skifte plads.

Da vi ankom var der meget lavvandet. Vores erfaring sagde, at det var ikke det mest optimale. Pladsen blev hurtigt fisket af og kørte efterfølgende hjem mod Århus.

De næste par dage går med planlægning til næste weekends ”Fjord til Fjord konkurrence”. Spændingen stiger. De rigtige fluer skal pakkes og spinnestangen skal med som backup. Vi glæder os rigtig meget. Fiskeri fra fredag eftermiddag og hele weekenden. Det kan ikke blive bedre.