Copyright © flueinakken.dk

Fyns Hoved


18. - 20. september 2015


Weekendens tur til Fyn vel overstået.


Fredag mødtes vi ved Go-Fishing i Odense. Der blev handlet lidt til turen inden afgang. Jeppe og Oliver kørte med Christian og mig mod Fyns Hoved, hvor weekendens tur gik til. Anders var kørt selv og skulle lige lidt tilbage på motorvejen for at modtage en taske med alt hans fisketøj, som han havde glemt i Skanderborg. En venlig sjæl fragtede det til Strib. Torben og Niels havde lige et ærinde, så vi kørte først mod sommerhuset.

Oliver, Jeppe og Christian var hurtigt i tøjet og blev kørt til Fyns Hoved. Vejret var perfekt. Lidt senere fik vi over telefonen en glad nyhed om at de første havørreder var landet. En på 48 cm til Jeppe. Christian fik en undermåler og en flot tyk fisk på 53 cm. Alle blev genudsat. Det blev også til to hornfisk. Det lovede rigtigt godt for resten af weekenden. Drengene blev hentet og kørt til sommerhuset. Vi hyggede resten af aftenen og morgendagens fiskeri blev planlagt.

Næste morgen stod vi meget tidligt op (lidt for tidligt ifølge Oliver) så vi kunne være ved vandet 1 time før solopgang. Vi fordelte os i bilerne, og så var det afsted. Desværre blev fredagens fiskeri ikke gentaget. I løbet af dagen var kun Christian heldig at fange to fisk på henholdsvis 30 og 47 cm. Resten af flokken så kun enkelte havørreder. Vi havde igen en rigtig hyggelig aften hvor der blev fortalt røverhistorier og strikket lidt fluer.

Næste morgen var vinden taget til. Anders var den eneste som gad stå tidligt op, og endte med at gå alene til vandet. En enkelt stor havørred der sprang kunne det blive til. Weekenden var ved at være slut. Kræfterne til mere fiskeri var der ikke. Vi besluttede at rydde op og gøre rent før tid. På trods af manglende havørreder, var det alligevel en rigtig god tur. Efter det obligatoriske gruppebillede, blev årets UV gris overrakt til Oliver, for altid at være i højt humør selvom fiskene ikke ville hugge. Der blev krammet farvel og vi kørte hjem.

Næste weekend går turen til Endelave med min fiskemakker Jørgen, hans søn Sebastian og Christian.

Det bliver forrygende.