Camilla og Frederikke klar til kamp. Copyright © flueinakken.dk

Fjellerup Strand


10. maj 2013


Så blev det pigernes tur til at fiske. Camilla og Frederikke lånte drengenes udstyr og et par spinnestænger. Bombarda og flue naturligvis.

Efter en ret sjov og morsom omklædning – synes pigerne – gik turen i fuldt gear ned til fiskevandet. Pigerne vadede ud i det med højt humør. Det skulle der heller ikke gå ret længe før der var kontakt til fisk. Camilla fik en havørred på. Desværre valgte den "at stå af" igen. Jørgen fangede umiddelbart efter en pæn lille havørred. Den var næsten ikke genudsat før Frederikke også havde en pæn havørred på fluen bag flådet. Havørreden viste sig desværre ikke at holde målet. Den var lige akkurat 39 cm. Så den blev genudsat. Tøserne fiskede lidt videre og fik også kontakter til hornfisk. Efter 45 minutter gik de tilbage igen. "Hvor svært kunne det være". Jørgen og jeg var pavestolte og alligevel var det godt de ikke fortsatte. Med det tempo kunne de jo risikere at sætte alle drengene til vægs i en fart.

Som ventet gik der ikke længe før drengene kom til vandet igen. Dagen sluttede med, at Christian fangede en hornfisk på Sebastians nye fluestang. Et rigtigt godt køb ifølge Christian.