Copyright © flueinakken.dk

Efterårscamp Kalø Vig


15. - 17. oktober 2017 – Efterårscamp 2017


Jeg har været 3 dage på sheltertur med en flok unge jægeraspiranter fra hele landet. Campen blev holdt ved Danmarks Jægerforbund, som ligger ud mod den smukke Kalø Vig.


Gennem min nye rolle som formidler i Bliv Naturligvis, blev jeg spurgt om jeg ville deltage i tre dages sheltertur med en flok nyjægere. De skulle naturligvis på jagt og bo i shelter de tre første dage af efterårsferien. Planen blev, jeg tog dem med på skift til fiskevandet. De skulle naturligvis også indvies i lystfiskeriets kunst.


Jeg ankom søndag morgen, efter at have været en smut ved Skjern Å, hvor jeg var sammen med en flok dejlige mennesker i Zpey logden. Efter ca. 1 time begyndte nyjægerne at ankomme sammen med deres forældre. De blev brefet og forældren kørte igen. Det skulle vise sig at blive nogle fantastiske dage ude i det fri. Mad over bål og masser af hygge. Hele flokken kom på kysten. Nogle for første gang. Hele fire havørreder blev fanget. Desværre lidt for små, så de blev genudsat. Oplevelsen var heldigvis stor. Jægerne var langt bedre til at skaffe maden til bålet. Det er bestemt ikke sidste gang at jeg deltager i et sådant fantastiks arrangement.


Link til artikel på Jægerforbundets hjemmeside